Zelení Litoměřice

Tajné hlasování – ano či ne

V tomto pololetí litoměřické zastupitelstvo hlasovalo už 2x tajně. Jednou o pronájmu Zahrady Čech a podruhé o převodu nemocnice na akciovou společnost.   V obou případech se zastupitelé za Zelené odmítli tajné volby zúčastnit. Je to správné? Podle koalice ne. Náš důvod je, že hlasovat tajně nechceme z principu. Pokusíme se to blíže objasnit.   Aby bylo ... číst dál >

Informace z mimořádného zastupitelstva 24.5.2017

Jak to popsat. Sešli jsme se v zasedačce radnice, kam se veřejnost nevešla a musely se rychle nosit další židle. Ale prý to má něco do sebe, říkal starosta. Při příchodu na nás vykoukla plenta a hlasovací schránka. Už klasika. Má se přijímat důležité rozhodnutí, tak se bude hlasovat tajně, aby ... číst dál >

Tajné hlasování

Dočetl jsem se v druhém čísle Radničního zpravodaje, že bych se prý měl vzdát svého zastupitelského mandátu (spolu s dalšími). Píše to místostarosta Karel Krejza. Důvodem je, že se opoziční zastupitelé za Zelené a ANO odmítli zúčastnit tajného hlasování o výběru nájemce Zahrady Čech. Starosta říká, že to je bezprecedentní ... číst dál >

Dubnové zastupitelstvo

49 řádných bodů za 110 minut – dobrý výkon zastupitelstva nebo to odflákli? Tak by si asi každý postavil otázku. Dle mého hodnocení jednodušší body jednání a dobrá příprava zastupitelů.   Rozpočtová opatření – navýšení rozpočtu o 7,2 mil. Kč na rekonstrukci tržnice – realizace na podzim, mobilní stánky, parková úprava – ... číst dál >

Informace z 2. jednání Zastupitelstva města Litoměřic z 9.3.2017

Vzhledem k tomu, že se jednalo o zasedání mimořádné, tak nebylo příliš bodů k projednání. Nejprve se projednávalo rozpočtové opatření. Jednalo se o finance ve výši 720 tis. Kč, které jsou požadovány na vypracování projektové dokumentace na akci „Administrativní budova Kasárna pod Radobýlem“ – důvodem je záměr přestěhování Technických služeb Litoměřice z areálu ... číst dál >

FacebookMySpaceTwitterLinkedinRSS Feed

Copyright © 2017 Zelení Litoměřice TEST. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.