Zapojte se

Napište nám

Máte návrh na zlepšení života v Litoměřicích, se kterým bychom Vám mohli pomoci? Pak neváhejte napsat některému z našich členů.

Buďte informováni

Pokud chcete být pravidelně informováni o dění na radnici, našich akcích a závažných kauzách trápících Litoměřice, přidejte si nás na Facebook nebo požádejte o zařazení do e-mailové rozesílky.

Přijďte na jednání Zastupitelstva

Harmonogram jednání zastupitelstva najdete na webu našeho města. Na konci každého jednání je bod „Různé“, kde mohou vystoupit občané se svými dotazy na zastupitele a radní Litoměřic. Využijte této možnosti se přímo zeptat svých volených zástupců na to, co Vás ohledně dění na radnici zajímá.

Staňte se členem Strany zelených

Pokud se chcete aktivně zapojit do dění v Litoměřicích a je Vám blízký náš program, přijďte na některé z našich jednání. V případě zájmu pište na e-mail litomerice@zeleni.cz.

Pomozte nám svými znalostmi

Jste-li odborníkem v některé oblasti a chcete přispět do programového obsahu Strany zelených, uvítáme Vás jako člena odborné sekce. Pro členství v sekci nemusíte být zároveň členem strany.

Přispějte nám finančně

Program Strany zelených je programem kvality života a politiky otevřené všem, ne jen straníkům. Je to program transparentnosti veřejné správy, zdravé ekonomiky, silné občanské společnosti, šetrného přístupu k přírodě a investic do vzdělávání a kultury. Naše financování je maximálně transparentní. Více informací najdete zde.