Zelení Litoměřice

Vyjádření litoměřických Zelených k mediálnímu sdělení Zahrady Čech s.r.o.

Podmínky výběrového řízení jsou známy dříve, než bylo vypsáno. Alespoň to evokuje mediální vyjádření jednoho z potenciálních účastníků soutěže. Litoměřičtí Zelení se velmi důrazně ohrazují vůči aktuální situaci ohledně provozování výstaviště Zahrady Čech. Dne 2.2.2017 rozhodlo zastupitelstvo, že bude vypsáno výběrové řízení (zveřejněn záměr pronájmu výstaviště Zahrady Čech). To ještě ani ... číst dál >

Zahrada Čech, Leden 2017

Jak dál se Zahradou Čech? Rada města dala současnému nájemci výpověď. Výpovědní lhůta jsou 3 měsíce. Vedení radnice s nájemce udělají tiskovou konferenci, kde jsou prezentovány důvody, proč nájemce dál areál výstaviště nechce. Právní důvod je ale nezaplacení nájemného za prosinec 2016. Zastupitelé mají rozhodnout jak dál. Pravda, zastupitelé se to dozvědí ... číst dál >

Daniel Pitek o EET

O našem setkání jsem sepsal kratší zprávu. Třeba ji zdejší čtenáři ocení.   V pátek 6.1.2017 jsem byl v odpoledních hodinách na pozvání starostky Litvínova paní Kamily Bláhové účasten schůzky v restauraci U zámeckého parku, kde se diskutovalo o EET. Byl jsem pozván jako veřejně známý odpůrce EET, který zavřel hospodu na ... číst dál >

Krajská konference, Leden 2017

Most, 29. 1. 2016 - Zelení v Ústeckém kraji si zvolili nové vedení. Povede je Petr Globočník. Prioritami na další období jsou: zdravý život ve městech, dostatek moderních pracovních míst, kraj otevřený lidem, vzkvétající životní prostředí, zájmy a práva občanů. Nové vedení bude Zelené zastupovat dva roky. V čele ... číst dál >

Tisková zpráva: Návrh na omezení hazardu

Strana zelených chce i nadále pokračovat ve svých snahách o regulaci hazardu v Litoměřicích. „Že jsme neuspěli s referendem o úplném zákazu hazardu neznamená, že se nebudeme snažit tento nešvar snažit z města vytlačovat“ říká Petr Panaš, litoměřický zastupitel. Na jednání zastupitelstva dne 29.1.2015 bude předložena vyhláška, která chce zvýšit dobu, po kterou ... číst dál >

FacebookMySpaceTwitterLinkedinRSS Feed

Copyright © 2017 Zelení Litoměřice TEST. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.